Over ons

Over ons
PVC en aluminium ramen en deuren zijn ons vak

Wie we zijn

PVCele werd in 2009 opgericht door Guy Marcelissen. Cele, zoals hij bekend staat bij vrienden en kennissen, had op dat moment al ruim 10 jaar ervaring opgedaan bij diverse andere schrijnwerkers zodat hij snel naam en faam verwierf in de regio Kempen en Limburg.

PVCele schoot dan ook als een pijl uit een boog. Al snel hielp zijn vrouw Katrien Brijs mee achter de schermen, voornamelijk op financieel en administratief vlak. Daarna volgde diens broer Jef Brijs haar voorbeeld en kwam het team versterken voor de offertes en verkoop. Sinds 2 jaar maakt ook Jef’s vrouw Anne-Floor van Unnik deel uit van dit florerende familiebedrijf, zij is verantwoordelijk voor de HR en onze eigen dienst na verkoop.

Vandaag is PVCele zo’n 12 man sterk, een hecht team van ervaren plaatsers en enthousiaste administratieve krachten, die dag na dag klaar staan om onze klanten tevreden te stellen.

Wat we doen

Van renovaties tot nieuwbouw, van overheidsopdrachten over projecten voor architecten, aannemers en particulieren: PVCele is dé specialist op het vlak van pvc en aluminium ramen en deuren.

We leveren steeds vakmanschap af en gaan bij elke oplevering na of alles aan de wensen van de klant voldoet. Zo maken we elke dag het verschil.

Door onze eigen dienst na verkoop, zorgen we ervoor dat er aan elk detail gedacht wordt.

Wij zijn een betrouwbare partner in het bouwproces. Onze experts staan klaar met advies op maat van uw wensen en budget. Zij speuren constant de markt van ramen en deuren af zodat wij u steeds de meest innovatieve oplossingen kunnen aanreiken.

Ook beschikken wij over een aannemers erkenning klasse 3 ondercategorieën D14,D20 en D5

Bezoek onze firma

Wil u onze PVC en aluminium ramen en deuren eens van dichtbij bekijken? Maak een afspraak en kom eens bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw project.